Webdesign

Een gebruiksvriendelijke website die converteert

Je nieuwe website moet meer zijn dan een mooi en representatief visitekaartje van je bedrijf. Websites moeten resultaat opleveren. Wanneer je een nieuwe website laat maken moet deze meetbaar zorgen voor meer leads,meer conversies en een hogere betrokkenheid van je doelgroep.

Een nieuwe website volledig op maat

Onze frontend en backend developers werken intensief samen om voor jou de perfecte website te ontwikkelen. Wij leveren altijd maatwerk, zodat je website precies past bij de uitstraling van je bedrijf.

Gemiddeld een 9,2 als klantbeoordeling

Met een klantbeoordeling van gemiddeld een 9,2 weet je zeker dat het eindresultaat van je nieuwe website al je verwachtingen overtreft.

Makkelijk je eigen website onderhouden

Je nieuwe website wordt gebouwd in een CMS (Content Management System) dat zeer makkelijk in gebruik is zodat iedereen de website eenvoudig kan onderhouden.

Optimale gebruiksvriendelijkheid op alle schermformaten

Tegenwoordig is een groot gedeelte van het websiteverkeer mobiel – daar moet je nieuwe website op ingespeeld zijn. Daarom leveren we jouw nieuwe website volledig responsive op, zodat de website op alle bestaande schermformaten perfect wordt weergegeven.

Snelle en persoonlijke support

Voor kleine technische aanpassingen op de website kan je gebruikmaken van onze supportservice. Dat is de service van MultiClicks.

Zoekmachinevriendelijk

Nu je een nieuwe responsive website hebt laten maken, is het natuurlijk zaak dat je website zo snel mogelijk goed gevonden gaat worden. Dankzij ons zoekmachinevriendelijke CMS heb je alle functies aan boord om de website zoekmachinevriendelijk te optimaliseren.

Een website die resultaat oplevert

MultiClicks is naast een webontwikkelaar vooral een online marketing bureau. Dankzij onze kennis over CTA’s, CTR’s, ROI en customer journey’s wordt jouw nieuwe website niet alleen een oogstrelend strak ontworpen webapplicatie maar bovenal een verlengstuk van je organisatie waarmee doelstellingen behaald zullen worden. Dat zeggen wij niet alleen, dat maken we waar.

Kosten nieuwe website

Transparantie vinden wij heel belangrijk. Zeker als het om kosten gaat. Aangezien elke website maatwerk is, werken wij niet met vaste pakketprijzen. Je betaalt alleen voor de websitefunctionaliteiten die je echt nodig hebt. Een offerte aanvraag is natuurlijk 100% gratis en verplicht je tot niets – maar wees gewaarschuwd: onze consultants zijn erg goed in het opstellen van voorstellen die je niet kunt weigeren.

APP

MultiClicks maakt apps die er toe doen. We ondersteunen het hele proces van eerste idee tot succesvolle presentatie in de Apple App Store of Google Play Store. Onze apps komen voort uit passie en doorzettingsvermogen.

Apps moeten mooi zijn en fijn in het gebruik. Ons creatieve team kan deze aspecten prima combineren. Mislukte apps zijn er al genoeg. MultiClicks richt zich voor 100% op apps bouwen en het promoten van apps.