SEO

Meer bezoekers naar je website met SEO

Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie (SEO); het is de gekoesterde droom van elke
website-eigenaar. Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite rankingfactoren zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer verkeer naar je website en meer leads.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google.

Door de optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in zoekmachines.
Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van onder andere content optimalisatie, linkbuilding en het optimaliseren van de websitetechniek. Hierdoor wordt de relevantie met belangrijke zoekwoorden vergroot en stijgt de autoriteit van je website. Dit zorgt ervoor dat het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore toekent aan je website. Deze hogere kwaliteitsscore heeft tot gevolg dat de posities van jouw website op belangrijke zoekthema’s zullen stijgen en dit resulteert in meer relevante websitebezoekers.

Evaluatiegesprek

Om een campagne objectief te meten, evalueren wij onze zoekmachine optimalisatie campagnes van kwartaal tot kwartaal. Iedere drie maanden vindt er een evaluatiegesprek plaatst waarin de projectbeheerder samen met jou de resultaten van de afgelopen periode doorneemt en kijkt welke zaken wij de komende periode gaan doorvoeren zodat jij blijft groeien.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar wat zoekmachine optimalisatie voor jouw website kan betekenen? Om direct een globaal beeld te krijgen van wat er beter kan aan jouw website, kun je gratis een website scan bij ons doen. Deze website scan bekijkt onder andere de mobiele snelheid van jouw website, de header en URL structuur en maakt een technische analyse om na te gaan hoe jouw website op verschillende technische SEO aspecten scoort.

Wil jij ook goed scoren in zoekmachines en zoekmachine optimalisatie inzetten? Vraag dan gerust een offerte aan voor SEO/SEA bij MultiClicks.