SEA

Adverteren via het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Bijna iedereen zoekt en vindt diensten en producten namelijk door middel van zoekmachines zoals Google. MultiClicks helpt u met het vergroten van het bereik van uw onderneming en het gericht gevonden worden op uw specifieke producten en diensten. Dit doen we in de vorm van SEA: Search Engine Advertising.

Geoptimaliseerde advertenties

Naast organische zoekresultaten is er nog een andere middel om uw doelpubliek effectief te bereiken: zoekmachinemarketing door middel van Google Ads. Uw advertenties komen hierbij onder- of bovenaan de natuurlijke zoekresultaten van Google te staan en springen op deze manier in het oog van potentiële klanten die naar uw diensten of producten op zoek zijn. Wij helpen u met het opstellen en beheren van dit soort onlineadvertenties. Zo zetten we ons in om meer verkeer naar uw landingspagina’s en daarmee naar uw bedrijf te halen.

Uw persoonlijke projectbeheerder zal aan het begin van de samenwerking de meest geschikte en rendabele zoekwoorden voor uw campagne zoeken. Op basis hiervan stellen wij advertenties op en schrijven onze copywriters de teksten voor uw landingspagina’s. Alles staat in het teken van het optimaliseren van de website en advertenties, zodat potentiële klanten u zo snel en goed mogelijk kunnen vinden.

Eerlijk en vernieuwend

Onze werkwijze wat betreft Search Engine Advertising is altijd transparant. U heeft te allen tijde inzicht in de advertenties middels het persoonlijke statistiekenprogramma my MultiClicks. Zo ziet u precies via welke zoekwoorden bezoekers uw landingspagina’s vinden en welke diensten of producten het meest in trek zijn. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met uw persoonlijke projectbeheerder om de statistieken te bespreken of om wijzigingen door te geven. Daarbij vernieuwt Google constant. Als online marketingbedrijf proberen wij daarom altijd met deze ontwikkelingen mee te gaan. We willen er namelijk continu voor zorgen dat uw advertenties volledig up-to-date zijn en zo hoog mogelijk in de advertentieresultaten binnen Google staan.

Is het voor u nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 070-2212840 of door het contactformulier in te vullen. We vertellen u graag meer over Search Engine Advertising.