Ons verhaal


Wij zijn Multiclicks! Elke dag brengen we jouw bedrijf online succes door strategie en verschillende vormen van online marketing met elkaar te combineren en voor jou in te zetten. Hoe we dat doen? Altijd in samenwerking met jou. Waarom we dat doen? Omdat we vanaf de start van onze samenwerking dezelfde visie hebben: zorgen dat jouw website/webshop rendabeler wordt en meer omzet en/of leads gaat genereren.

Het beste teamwork komt van mensen die werken aan een gezamenlijk doel. Daarom gaan we als team voor het beste resultaat!

Onze missie

Multiclicks streeft ernaar om de meest klantgerichte organisatie in de online marketing branche te worden voor het midden- en klein bedrijf.

Om onze missie te verwezenlijken, hebben we de Multiclickschain in het leven geroepen. We focussen ons hiermee echt op taken die bijdragen aan een optimaal klantgericht resultaat. Daar heeft de klant het allermeest aan en wij werken daardoor zo effectief mogelijk en bereiken sneller gezamenlijke doelen.

Ons DNA

Iedere Multiclicks Marketing-medewerker heeft een bepaald DNA in zich dat ons team zo sterk, hecht en gedreven maakt. Of we nu links, rechts of voor ons kijken, de collega’s aan onze zijde beschikken allemaal over deze eigenschappen.

  • Klantgericht – Wij denken in oplossingen
  • Ondernemend – Wij nemen beslissingen
  • Teamspirit – Wij zijn teamplayers
  • Proactief – Wij nemen initiatieven
  • Work Hard, Play Hard – Wij vieren onze successen

Ons enthousiaste team

Ons team bestaat uit een perfecte mix van internet marketing adviseurs, internet marketeers, technisch SEO specialisten, content marketeers en SEO tekstschrijvers. Door close met elkaar samen te werken, zetten we ons écht als team in voor onze klanten. We zijn een jong team en zorgen dan ook graag voor een fijne balans tussen hard werken en de tijd nemen om dat harde werk te belonen. Successen vieren doen we wekelijks en op vrijdag graag onder het genot van een koud biertje of wijntje.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Net zoals de groei van het internet hebben wij, als bedrijf, ook een enorme groei doorgemaakt. Wij hebben meer dan 20 specialisten in dienst die klaarstaan om jouw website tot een succes te maken. Met de kennis die wij in huis hebben, weten we precies hoe we jouw onderneming moeten laten opvallen ten opzichte van je concurrenten. En we weten dat dit soms echt een pittige uitdaging is, maar die gaan we graag samen met je aan!

Onze werkwijze

Er is niet één techniek of één bepaalde methode die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden wordt. Juist de combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes en uiteindelijk winst! Wij hebben daarom ook specialisten met verschillende expertisegebieden in ons midden, die samenwerken en zich maximaal inzetten voor jouw project. Wij gaan geen tegenstander uit de weg en zullen fit en gemotiveerd aan de aftrap verschijnen. Zij aan zij, om elkaars kwaliteiten te versterken en elkaar met onze eigen expertises aan te vullen, want dát is teamwork!

Ben je geïnteresseerd in Multiclicks Marketing en wil je graag met ons in contact komen? Maak dan een afspraak met één van onze internet marketing adviseurs om te kijken wat goed bij jouw online wensen past.