Influencer Marketing

Inzicht in de belangrijkste influencers voor uw organisatie.

Vloggers, bloggers en journalisten publiceren regelmatig over u. Het liefst heeft u al die berichten in beeld – ook dat wat die ene blogger over u schrijft. Dat kan met MultiClicks. Bij MultiClicks verzamelen we dagelijks nieuwe informatie over influencers. We delen ze in op basis van onderwerpen, regio’s en eigen labels. Ook binnen de artikelen die we van ze verzamelen, kunt u eenvoudig en snel zoeken. Dankzij de integratie van het pers- en influencers-platform in MultiClicks meet u niet alleen het effect van uw PR-inspanningen. U beheert er ook makkelijker uw mediarelaties mee. Het voordeel is dat u niet langer hoeft te schakelen tussen verschillende systemen of met Excellijsten te werken. U heeft alles in één overzichtelijk online dashboard.

Actuele kennis van influencers

MultiClicks geeft u de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met uw doelgroep. U brengt uw boodschap eenvoudig onder de aandacht bij precies de juiste journalist, media, redactie, blogger en/of vlogger. Weet u nog niet goed wie voor uw doelgroep de belangrijkste influencers zijn en met wie u al eens eerder contact heeft gehad? Met MultiClicks ontdekt u het snel en eenvoudig. Onze database is altijd up-to-date op basis van daadwerkelijke publicaties.

Optimalisatie van uw PR- en communicatie-inspanningen

MultiClicks is het ideale middel voor de optimale persbenadering: alle statistieken zijn direct inzichtelijk. U kunt onder meer terugzien welke media uw persbericht hebben overgenomen en hoeveel berichten naar aanleiding van het bericht verschenen zijn. Zo weet u met MultiClicks precies wie over uw merk praten en wie belangrijke influencers zijn in discussies over actuele thema’s.

  • Mogelijkheid om PR-inspanningen te meten van persbericht tot publicatie
  • Intelligence van media en influencers op basis van eerder gepubliceerde publicaties
  • Inzicht in welke influencers uw persbericht in de media oppakken